El juliol tanca amb la millor ocupació des del 2015

El setè mes de l’any ha tancat amb un percentatge del 65,7% dels llits ocupats, sent la darrera setmana la que n'ha tingut més

L'arribada de turistes ha portat que alguns aparcaments s'hagin omplert com el del Valira
L'arribada de turistes ha portat que alguns aparcaments s'hagin omplert com el del Valira Toni Solanelles

El mes de juliol ha anat de menys a més pel que fa a l’ocupació dels hotels i a mesura que passaven les setmanes i molta gent agafava vacances el nombre de pernoctacions s’ha incrementat. Fruit d’això, en la darrera setmana s’ha assolit un 74% i si ens fixem només en el cap de setmana s’han omplert el 83% dels llits. El setè mes de l’any s’ha tancat amb una ocupació mitjana del 65,7%, un 3,35% més que fa un any i és la millor dada des del 2015

Els hotelers poden estar satisfets perquè el juliol ha superat les xifres de l’any passat, que per molts va ser de rècord, tenint en compte que molta gent tenia ganes de sortir de casa després de la pandèmia. Si l’any passat l’ocupació es va quedar en el 63,2%, enguany, la xifra s’ha enfilat fins al 65,7%. Segons la Unió Hotelera, això significa que per segon mes consecutiu és la xifra més alta des del 2015.

Els llits s’han anat ocupant a mesura que avançaven els dies i molta gent agafava les vacances. I això s’ha notat en els percentatges que han anat de menys a més. Si en la primera setmana la mitjana es va quedar en el 58,60, la darrera ha tancat amb un 74%. Els caps de setmana és on hi ha hagut un nombre més gran de llits ocupats arribant al 83,4% en el darrer. Aquí caldrà veure l’impacte que haurà tingut el Cirque du Soleil, tenint en compte que segons Andorra Turisme un terç de les entrades s’havien venut a través d’hotels i agències de viatge.

Tot just acabem de començar l’agost i les previsions del sector són bones. Aquest és el mes de temporada alta per excel·lència a l’estiu i caldrà veure en quines xifres es tanca.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending