Els hotels tanquen Setmana Santa amb prop d’un 81% d’ocupació

Entre divendres i diumenge es va assolir un pic del 93%, fet que permet fer un balanç positiu per tancar una temporada d’hivern “força bona”

Rètol d'un hotel del país.
Rètol d'un hotel del país.

La Setmana Santa ha estat positiva per al sector hoteler. Segons les dades facilitades per la mateixa patronal, la Unió Hotelera, la mitjana d’ocupació ha fregat el 81%. A més, en els dies festius, entre divendres i diumenge, s’ha assolit un pic entorn del 93%. D’aquesta forma, es tanca un hivern que, en línies generals, té una bona valoració.

Així es desprèn de les dades facilitades per l’UH. Com s’esperava, el nivell de clients va experimentar un salt molt important en comparació als dies anteriors, especialment un març fluixet. Així, entre l’11 i el 18 d’abril, es va arribar a un 80,95%.

Des de la patronal, però, es remarca el fet que la xifra ha estat encara superior en les jornades més fortes d’aquest període vacacional. “Al volant del 93%”, apunten, entre divendres i diumenge.

“Podem dir que ha estat una bona Setmana Santa per acomiadar una temporada d’hivern força bona”, remarquen en el comunicat. A la vegada, admeten que ara els esperen uns dies complicats. “Són unes setmanes d’impàs esperant l’arribada de la temporada d’estiu”, indiquen.

Etiquetes

Comentaris

Trending