La Fundació ActuaTech destina 375.000 euros en assessorament per a la transformació digital

L’entitat contracta la consultora KPMG per a les dues primeres fases d’un dels projectes claus emmarcats en el programa Horitzó 2023

KPMG serà l'assessora en matèria de transformació digital.
KPMG serà l'assessora en matèria de transformació digital.

La consultora internacional KPMG serà l’assessora del Govern i de la Fundació ActuaTech en les primeres fases de procés de transformació digital que es vol implementar a tota l’administració. Es tracta d’un dels àmbits destacats previstos en el programa Horitzó 2023. El cost d’aquest treball ascendeix a 375.000 euros.

Així queda de manifest en l’edicte publicat aquesta setmana al BOPA. En ell es revela que la coneguda consultora s’ha imposat en el concurs públic que es va llançar al juny. Amb ells es volia trobar qui tirés endavant els serveis d’acompanyament per a la transformació digital d’Andorra. Un procés que, queda clar, es farà en fases. KPMG, per ara, serà l’assessora en les dues primeres.

L’edicte revela que el cost d’aquest treball serà elevat. En concret, 375.198,13 euros, que seran assumits des d’ActuaTech, tot i que la voluntat és que es pugui aprofitar tota l’administració.

La transformació digital és un dels àmbits als quals es vol donar prioritat amb les iniciatives incloses en el programa Horitzó 2023, la reformulació de l’acció de Govern per adaptar-se a les circumstàncies econòmiques provocades per la crisi del coronavirus. Un objectiu que es vol assolir tant per a l’administració com per a les empreses i el país.

Els projectes inclosos dins d’aquesta transformació persegueixen, entre altres, la digitalització dels processos administratius, especialment aquells vinculats a l’activitat econòmica, la creació d’un portal únic ciutadà-empresa-Govern o ajudar en la transformació del teixit empresarial. També es vol establir “un model d’interoperabilitat entre administracions” així com “desplegar una identitat digital única”, entre altres fites.

Etiquetes

Comentaris (5)

Trending