Ensisa rebrà 70.000 euros anuals per supervisar la gestió del Palau de Gel

El passat 30 de desembre es va signar el contracte de prestació de serveis, amb l’objectiu de millorar les dinàmiques d’explotació i optimitzar el rendiment del centre ludicoesportiu

Els cònsols de Canillo amb el director general d'Ensisa al Palau de Gel.
Els cònsols de Canillo amb el director general d'Ensisa al Palau de Gel.

A partir d’aquest mes de gener, Ensisa supervisarà la gestió durant els pròxims cinc anys de l’activitat del Palau de Gel. El contracte s’ha signat entre les dues parts, i és per prestació de serveis. En concret, la funció de la societat que explota les pistes d’esquí dels sectors Canillo – Soldeu – El Tarter es farà càrrec de l’assessorament del dia a dia del complex, amb l’objectiu de millorar les dinàmiques a partir de sistemes que optimitzin els rendiments del centre ludicoesportiu. El preu que s’ha establert és de 70.000 euros anuals, IGI a part.

El president del Consell de l’Administració del Palau de Gel i cònsol major de Canillo, Francesc Camp i el director general de Grandvalira – Ensisa, David Hidaglo, van signar el 30 de desembre el contracte de prestació de serveis. Entre les àrees que se supervisaran estaran l’administració, recursos humans i RSC, qualitat, TIC, operacions i màrqueting, entre altres. Per tots aquests serveis, Ensisa rebrà 70.000 euros anuals, IGI a part, que es dividiran en 12 mensualitats de 5.833,33 euros. El contracte es prorrogarà de forma tàcita per successius terminis de cinc anys, si cap de les parts no comunica l’altra la voluntat de no continuar.

A més, s’ha ratificat el contracte pel qual des del mes d’agost de 2021 Ensisa presta un servei de gestió al Bar-Restaurant del Complex, amb una remuneració de 7.500 euros mensuals, i que s’ha anat prorrogant. Pròximament les parts avaluaran la possibilitat d’arribar a un acord per tal que Ensisa exploti directament el restaurant del Palau de Gel. Fins llavors, l’acord assolit continua vigent.

De moment, Ensisa continua treballant i ultimant el pla estratègic pels pròxims cinc anys del Palau de Gel. A finals de gener es faran públics els nous passos d’aquest nou enfocament que es pretén donar-li a l’explotació i comercialització del complex social, cultural i esportiu de la parròquia de Canillo.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending