Cinc expedients oberts a restaurants que no respecten les mesures antiCovid

El Govern assegura que és conscient de les dificultats econòmiques per les quals es passa, però que si es dicten normes són per complir-les

Taules i separacions en un restaurant.
Taules i separacions en un restaurant. ARXIU

Les autoritats sanitàries han obert els darrers dies cinc expedients per infraccions greus a cinc establiments de restauració que no estarien complint les mesures dictades per combatre la propagació del coronavirus. Els establiments concernits podran dur a terme ara les accions d’al·legació que consideren escaients.

El ministre portaveu, Eric Jover, ha explicat que els incompliments detectats són, per exemple, no respectar la distància entre taules. Cap dels expedients oberts tenen a veure amb les mesures en vigor des de dilluns. Jover ha assegurat que són conscients de les dificultats econòmiques per les quals passen diverses empreses i locals comercials, però que si es dicten unes normes concretes, són per complir-les.

En aquest marc ha situat el fet d’anunciar l’obertura dels cinc expedients, per deixar clar que s’està actuant i que s’han de respectar les directrius donades per l’autoritat sanitària competent. “Creiem oportú passar” el missatge, ha vingut a dir el portaveu governamental.

Comentaris (4)

Trending