La CEA signa un conveni amb la Fundació Iberoamericana per a la Gestió de la Qualitat

L’objectiu és el de millorar la productivitat i la competitivitat del teixit econòmic i social de l’empresa andorrana i augmentar el seu prestigi

Un instant de la signatura del conveni.
Un instant de la signatura del conveni.

La Confederació Empresarial Andorrana (CEA) és des d’avui Organització Nacional Associada de la Fundació Iberoamericana per a la Gestió de la Qualitat (FUNDIBEQ). Amb aquesta signatura de conveni es vol contribuir a millorar la productivitat i competitivitat del teixit econòmic i social de l’empresa del país i augmentar el prestigi del Principat, d’Iberoamèrica i de FUNDIBEQ.

A partir d’ara, la CEA com a Organització Nacional Associada podrà presentar la candidatura d’empreses andorranes al Premi Iberoamericà de la Qualitat, així com ser membre del jurat. A més, es podran beneficiar de les formacions de FUNDIBEQ, així com dels programes i esdeveniments que promou aquesta entitat supranacional.

La missió de la CEA com a ONA serà la de promoure el Model Iberoamericà de la cultura de la qualitat i de l’excel·lència en la gestió a totes les organitzacions. Aquest model està dissenyat per ser aplicat a qualsevol entitat, pública i privada, i de qualsevol sector d’activitat o mida. El seu objectiu és l’avaluació de la gestió, identificant-ne els punts forts i les àrees de millora que serveixin per establir plans de progrés i també com a informació per al desenvolupament i la planificació estratègica.

Etiquetes

Comentaris

Trending