La CEA representa un 20% de llocs de treball més que el 2019 amb més presència al comerç minorista

El seu president, Gerard Cadena fa balanç de les activitats durant l'acte d'entrega dels premis de la patronal

El president de la CEA, Gerard Cadena ha fet el discurs d'obertura de l'acte.
El president de la CEA, Gerard Cadena ha fet el discurs d'obertura de l'acte. CEA

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha explicat que la patronal representa avui un 20% més de llocs de treball que ara fa un any. "Hem augmentat de forma significativa la nostra representativitat en alguns sectors en els quals havíem tingut tradicionalment poca penetració, com el comerç minorista". Cadena ha fet el balanç de la feina desenvolupada durant l’any passat en el discurs de benvinguda de l'acte d'entrega dels premis CEA. Ha destacat la influència creixent de la patronal.

L'acte ha estat marcat per les mesures de seguretat per la Covid-19. La primera en recollir el reconeixement ha estat, Rosa Pons, CEO i propietària de la Joieria Suïssa, que ha rebut el Premi a la Trajectòria Empresarial, guardó que posa en valor la feina continuada i la lluita constant pel triomf.  El Premi a l’Emprenedoria i/o Innovació ha estat per Joel Font, propietari de Casa Raubert en reconeixement per la implementació amb èxit d’una nova idea, servei o producte. Ha estat guardonada en la categoria de Projecció Internacional l’empresa Nice Tec. Amb aquest premi, el jurat distingeix aquelles empreses que aconsegueixen desenvolupar la seva activitat empresarial a diferents llocs del món.

El Premi de la Sostenibilitat s’ha concedit a Grup Heracles mentre que de  l’Empresa Inclusiva ha estat pel Grup Via Moda.  Aquesta categoria reconeix i dona valor a aquelles organitzacions empresarials que han demostrat el seu compromís cap a la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional. L’empresa Vital d'Albert Gomà ha estat el mereixedor d’un dels guardons que s’han estrenat en aquesta tercera edició a favor d’autònoms i micro empreses.

Hi ha hagut altres dos nous guardons: el dedicat a la promoció de la igualtat, que ha estat per Andbus, i el reconeixement als pioners d’Andorra, que en aquesta primera convocatòria ha estat per Angelina Mas. Finalment, en la categoria de Reconeixement personal a l’activitat de promoció de la Marca Andorra les sòcies i socis de la CEA a través del vot telemàtic, han atorgat el seu vot al jove David Aguilar. Amb ell, es disputaven el guardó, altres dos classificats: Conrad Blanch i “Purito” Rodríguez.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending