La CEA rep reconeixement d’Aenor per la bona gestió del protocol Covid a l’Encontre Empresarial

L’associació Espanyola ha entregat al president de la confederació, Gerard Cadena, la declaració de verificació de protocols per a esdeveniments

El president de la CEA, Gerard Cadena i el director de l’àrea mediterrània d'Aenor, Ángel Luís Sánchez
El president de la CEA, Gerard Cadena i el director de l’àrea mediterrània d'Aenor, Ángel Luís Sánchez

El president de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA), Gerard Cadena, ha rebut la declaració de verificació de protocols davant la Covid-19 per a esdeveniments. El reconeixement, lliurat per l’Associació Espanyola de Normalització i Certificació (Aenor), avala la bona gestió de la CEA durant l’Encontre Empresarial Iberoamericà.

Aenor ha sigut l’encarregada d’auditar i supervisar l’exigent protocol que la patronal va posar en marxa amb motiu de l’Encontre, els dies 19 i 20 d’abril. El director de l’àrea mediterrània de l’entitat, Ángel Luís Sánchez, ha explicat que l’objectiu de l’associació es ajudar a les organitzacions amb una ena per provocar un impacte positiu, assegurant la tornada a la normalitat amb el major nivell de garantia possible.

La CEA, amb motiu de l’Encontre Empresarial, va desenvolupar, conjuntament amb altres entitats, un estricte protocol que comptava amb PCR i TMA obligatòries abans d’arribar al país, proves d’antígens diàries i tot un seguit de mesures complementàries. Per exemple, en qüestions de neteja, aforament, mascaretes FFP2 i altres restriccions per tal de garantir la seguretat als assistents.

Etiquetes

Comentaris

Trending