La CEA posa molt bona nota a la Trobada Empresarial

Ha comptat amb més de 4.000 participants en un acte Covid-free amb unes taules rodones "enriquidores", segons el president de la patronal, Gerard Cadena

Comentaris

El president i el director gerent de la CEA, Gerard Cadena i Iago Andreu en una roda de premsa.
El president i el director gerent de la CEA, Gerard Cadena i Iago Andreu en una roda de premsa. CEA

El president de la Confederació Empresarial Andorra, Gerard Cadena considera que la Trobada Empresarial prèvia a la Cimera s'ha cobert amb molt bona nota "Ha estat un repte complicat però l'hem superat amb més de 4.000 participants, la més multitudinària de la història. Ha estat el primer esdeveniment després de la pandèmia". Cadena ha afegit que ha estat un acte Covid-free, sense cap positiu, i que s'ha assolit l'objectiu de situar l'Andorra dels negocis al món amb la innovació o la digitalització.

El president de la CEA ha detallat que la Trobada es va començar a preparar posant en marxa una pàgina web específica que ha rebut moltes visites. La gestió de la pàgina va anar a càrrec d'una empresa andorrana i es va posar en marxa una plataforma en línia. Ha qualificat les taules rodones de "molt enriquidores" i s'ha referit a la diferència horària amb alguns països. "A les nou dell matí per ells era la matinada". Cadena ha recordat que s'han debatut molts temes com l'arbitratge, el canvi climàtic, o la igualtat de gènere. "Són temes que estem treballant a la CEA com l'economia circular".

Ha destacat el diàleg sobre turisme "molt castigat per la pandèmia i que cal recuperar. Ens afecta molt a nosaltres i a la regió iberoamericana". Ha agraït les facilitats del comú d'Andorra la Vella i del Govern i ha volgut destacar que en l'organització de l'esdeveniment han comptat amb les empreses andorranes. "S'ha prioritzat la contractació d'empreses del país", ha dit el director-gerent de la CEA, Iago Andreu tot destacant que ha estat un esdeveniment amb accessibilitat.

Durant la Trobada hi ha hagut 70 aportacions en vídeo de 22 països. Tan Cadena com Andreu esperen que puguin sorgir projectes comercials a partir d'ara. El pressupost de la reunió ha estat d'uns 300.000 euros.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending