La Cambra entrega els premis del 24è Concurs d’aparadors de Nadal

El guanyador ha estat l’establiment Opti-k per a la seva creació titulada “El pare Noël i els Reis teletreballen”

L'aparador d'Opti k, guanyador del concurs de la Cambra.
L'aparador d'Opti k, guanyador del concurs de la Cambra.

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis (CCIS) ha fet entrega aquest dimarts dels premis del 24è Concurs d’aparadors a la seva seu. L’acte, que estava previst pel dia 12 de gener, es va haver de posposar a causa de la situació de la pandèmia. L’Opti-k ha estat el guanyador del millor aparador de Nadal sota el títol “El pare Noël i el Reis teletreballen”.

La botiga, situada a Andorra la Vella, ha rebut una inscripció gratuïta pel proper Retail Tour a una ciutat europea de referència. L’aparador guardonat destaca per la seva originalitat, que utilitza la tècnica de “fer volar” els regals de Nadal, de manera que travessen el vidre com si no hi hagués cap. Segons el jurat, l’estratègia de la composició i l’harmonia dels regals denota una gran preparació anticipació en l’execució.

El projecte finalista que ha guanyat un forfet de temporada de Ski Andorra ha estat la sabateria Mephisto, amb l’aparador “Fantasia de Nadal”. Des de la CCIS indiquen que dins d’un escenari net, ample i molt ben distribuït, s’hi pot observar una decoració aèria amb boles de Nadal. La valoració del jurat ha fet menció a la composició ben coordinada, amb una distribució de la gamma de colors que està molt ben col·locada.

També s’han atorgat premis temàtics. A l’originalitat, que l’ha rebut Bespoke Closet. A l’impacte Comercial, per Viladomat. I a la Qualitat Artística, per a Petit Albert. Pel que fa al premi especial per l’aparador més sostenible el guanyador ha estat Biocoop.

Enguany, la Cambra també ha comptat amb la participació d’UNICEF, amb un premi especial d’una panera de productes ecològics i de proximitat, concedit per Morabanc a l’aparador temàtic “UNICEF: REIMAGINEM un món millor per als infants”. També ha estat, en aquest cas, Biocoop el guanyador.

Etiquetes

Comentaris

Trending