Dos detinguts i un tot-terreny carregat de tabac de contraban ‘fugat’ en contra direcció pel centre d’Andorra

Enmig del caos per la fugida d’un pres, la policia va perseguir almenys un vehicle després de detenir els ocupants d’un altre que formaria part de la mateixa banda

A l'avinguda Tarragona es van veure ahir moments de notable perill viari.
A l'avinguda Tarragona es van veure ahir moments de notable perill viari.
Enmig del caos per la fugida del pres, l’avinguda Tarragona d’Andorra la Vella i altres punts del país van veure i viure escenes no de terror però sí de molt perill. La policia va haver de perseguir almenys un vehicle que formaria part d’una banda de contrabandistes de tabac que va cometre tota mena d’infraccions viàries fins a poder-se escapolir. Els agents, això sí, van poder detenir els dos ocupants d’un altre cotxe que formaria part del mateix grup.

Els fets van passar aquest dimarts a la tarda. Diversos ciutadans, com que ja havia transcendit pels mitjans de comunicació la fugida del reclús del centre penitenciari, van creure que la persecució obeïa a l’intent de control del fugitiu. Però no tenia res a veure. Ara, això sí, un Nissan Terrano de tonalitat fosca i amb plaques de matrícula francesa va posar diversos vianants en perill. Especialment a l’avinguda Tarragona, entre la rotonda de Josep Escalé i la Batllia, aproximadament. El vehicle va circular en contra direcció i a una velocitat anormalment elevada.

El Terrano és aparentment el vehicle que aniria carregant fins dalt de tabac que havia carregat en diferents establiments del país. El tot-terreny era conduït per un home de constitució ferma i calb. Portaria un acompanyant. Els policies van intentar seguir-lo. Però a Sant Julià s’acabaria la persecució perquè va acabar podent despistar els agents. Aparentment, hauria tirat cap a la Rabassa per marxar per camins de muntanya.

Sí que es va poder controlar el vehicle que suposadament feia de pilot, i que no portava ni el més mínim rastre de tabac. Els dos ocupants, persones no residents al Principat i que probablement estarien domiciliades a França, va ser arrestats. Són dos homes de 23 i 49 anys que la policia no té cap dubte que juntament amb el tot-terreny que va aconseguir escapolir-se formaven un ‘equip’.

Comentaris (2)

Trending