Dolsa tanca la llista ‘Per Ordino’ amb diversos exconsellers comunals

Xavier Jiménez o Eva Font tenen experiència a la corporació igual com el número dos de la candidatura, Per Mas

-
-
L’excònsol ordinenc Enric Dolsa està a un pas de donar per tancada la candidatura que no té cap dubte que podrà presentar dilluns al migdia. ‘Per Ordino’, que així s’anomena l’agrupació que impulsa el polític i empresari, disposa de diversos integrants amb experiència comunal, en algun cas tant a la majoria com a la minoria. Com ja havia transcendit, Dolsa fa tàndem amb qui va ser el conseller de Finances el primer mandat de l’empresari com a cònsol, Pere Mas.

En la resta de llocs elegibles, hi ha també membres amb experiència comunal, segons que han assegurat fonts properes a la candidatura, que es dóna pràcticament per tancada. A banda dels que tenen experiència en la gestió comunal, també hi ha integrants de la candidatura que han format part d’altres projectes -especialment de l’entorn liberal- en comicis anteriors. Així, al tercer lloc hi ha Josep Maria ‘Piu’ Font. El segueixen Edgar Pujal, Xavier Jiménez, Eva Font -aquests dos darrers exconsellers fins i tot en equips diferents, majoria i oposició, en mandats anteriors- i Núria Fius. La resta de noms encara no han transcendit per ara. I el de Laura Montero, que portaveus oficials de la plataforma havien assegurat que era el nom que ocuparia el quart lloc de la llista, no hi serà. Així ho ha assegurat la pròpia interessada.

Aquesta és una de les quatre candidatures que es preveu que concorrin als comicis a Ordino. Hi haurà la liderada per Josep Àngel Mortés i Eva Choy, amb diversos integrants de la majoria comunal actual de Demòcrates -Sam Duró, Jordi Serracanta, Mar Coma, Xavier Herver-, altres fitxatges liberals com el de Jessica Gastó o la incorporació de Cristina Montolio en virtut del pacte amb els progressistes d’SDP. També es manté la ferma intenció d’una segona llista de tarannà independent articulada a l’entorn d’Èric Bartolome, Sandra Tudó i el suport del PS. Terceravia assegura que també serà capaç de presentar candidatura amb presència, també, de diversos independents.

Comentaris (5)

Trending