Detingut un client per tocaments a una treballadora d'un centre comercial

Arrestat un conductor amb una taxa de 2,68 grams d'alcohol per litre de sang

Comentaris

-
-
La policia va detenir el passat dimecres a Andorra la Vella un home resident de 32 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la llibertat sexual. Els agents van ser requerits en un centre comercial de la capital, ja que una treballadora hauria patit un tocament, sense el seu consentiment, per part del client detingut. Durant la setmana s'han detingut disset persones.

Hi ha set detencions per presumptes delictes contra la seguretat del trànsit i deu per altres delictes. En el primer àmbit destaca la detenció d'un conductor, en un control rutinari, amb una taxa de 2,68 grams d'alcohol per litre de sang.

Pel que fa als altres delictes, cal fer esment a la detenció d'un home com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments a la seva exparella. La noia es va presentar al despatx central de la policia per denunciar que la seva exparella l’havia agredit, amb diferents cops al pit i al coll, i per això presentava marques al coll, assegura el cos d’ordre. La víctima assegura haver estat agredida en altres ocasions i haver rebut amenaces per part del noi detingut.

Finalment, la policia va detenir una noia i dos nois, com a presumptes autors d’un delicte contra la funció pública i l’honor. La policia va constatar que sobre la taula d’un berenador ubicat en un aparcament de Santa Coloma hi havien diverses llaunes de cervesa i un ampolla de vi, les quals havien estat consumides pels detinguts, i per dues persones més. En ser sancionats tots ells per la Llei qualificada de seguretat pública –consum de begudes alcohòliques als espais públics–, els detinguts van mostrar un "total desacord" amb el procediment tenint, segons la policia, una actitud "poc col·laboradora i agressiva",

 

 

 

 

 

Comentaris

Trending