Detingut per robar una gossa de la canera oficial del Principat

La policia va arrestar dimarts un jove de 19 anys que havia estat denunciat el dia abans per sostreure un animal d’una gàbia de la gossera

-
-
La policia ha detingut un jove de 19 anys per robar una gossa de la canera oficial del Principat, ubicada a Sant Julià, a tocar de les instal·lacions duaneres hispanoandorranes. L’arrest es va practicar dimarts arran de la denúncia presentada el dia abans per la sostracció de l’animal. L’home va quedar detingut després que se’l cités al despatx central de la policia i s’hi presentés poc abans de les 11 del matí.

L’acusat del delicte contra el patrimoni va sostreure la gossa d’una de les gàbies de la canera. Aquesta és un dels setze arrestos que la policia va practicar durant la setmana passada segons que ha anunciat en el balanç que publicita cada dilluns. Al marge de tres detencions per alcoholèmia i dues més per portar petites quantitats de drogues, en destaquen algunes per un furt de roba en un establiment comercial d’Escaldes, un parell més per aldarulls relacionats amb maltractaments en l’àmbit domèstic i altres per violació de domicili, un dels casos ben curiós.

En aquest sentit, la policia va detenir entre dilluns passat a la nit i dimarts al migdia una parella per un episodi ben surrealista. Una dona va alertar dilluns a la nit el cos d’ordre que en arribar al seu domicili s’havia trobat la porta del pis sense pany i una dona al seu interior. En primer lloc, la policia va detenir aquesta dona, una resident de 46 anys. Iniciada la investigació, el cos d’ordre determina que el contracte de lloguer que tenia la persona requeridora és fals. Per aquest motiu es va detenir, l’endemà, aquell que l’havia emès, un home resident de 23 anys que és la parella sentimental de la primera detinguda.

El cos de l’ordre també va tenir dissabte a la tarda una dona que era la quarta vegada que se l’enxampava a Andorra furtant peces de roba en botigues

Dissabte, la policia també va haver d’acudir en un establiment comercial d’Escaldes-Engordany requerida pels serveis de vigilància del mateix. Era poc després de les 5 de la tarda. El servei de seguretat tenia controlada qui va resultar ser una dona no resident de 27 anys. Quan arriben els agents, comproven com la detinguda està en possessió d'una bossa folrada -utilitzada per inhibir les alarmes de seguretat- tenint a l'interior deu peces de roba -jerseis, vestits i pantalons- per valor d'uns 160 euros. 

La dona anava indocumentada i facilita una determinada identitat que resulta no ser certa, atès que es constata mitjançant l'empremta dactilar al sistema informàtic que la seva real identitat és una altra, ja que amb anterioritat, en tres ocasions ha estat controlada per sostracció de mercaderia en establiments, identificant-se amb un document nacional d’identitat. Per tant, era una habitual dels petits furts que tot sovint hi ha en botigues i centres comercials del país.

 

Comentaris

Trending