Detingut per mossegar la parella i arrestada per ‘rebentar-li’ el mòbil i pegar el xicot

La policia ha hagut de detenir aquesta matinada dues persones, a Andorra la Vella i el Pas de la Casa, per violència domèstica

Simulació d'un mòbil trencat; en cap cas es correspon als fets succeïts al Pas de la Casa.
Simulació d'un mòbil trencat; en cap cas es correspon als fets succeïts al Pas de la Casa.
Com més dies de confinament passen, més tensió als domicilis. Les intervencions que ha de fer la policia per discrepàncies conjugals o discussions veïnals cada dia van en augment. Aquesta matinada el cos d’ordre ha hagut de procedir a detenir dues persones que episodis de violència en l’àmbit de la llar. Els casos s’han succeït a Andorra la Vella i el Pas de la Casa i les parelles que s’hi han vist implicades són força joves.

Segons que ha pogut saber l’Altaveu, en el cas ocorregut a la capital, ha estat l’home qui ha acabat detingut després d’una discussió amb la seva parella que ha acabat a cops i, especialment, l’element més greu ha estat el fet que l’arrestat ha acabant mossegant amb certa força la víctima d’aquest atac. La policia ha hagut de detenir, com s’ha dit, el causant de la queixalada.

En el cas del Pas de la Casa, l’arrestada ha estat una noia. En aquesta ocasió, tot hauria començat, presumptament, per un atac de gelosia derivat de la utilització de la telefonia mòbil. La noia que ha acabat sent detinguda pels agents d’una patrulla de servei a la localitat encampadana primer ha trencat el dispositiu telefònic de la seva parella i després l’ha bufetejat.

Comentaris (4)

Trending