Empresonat un estafador de persones que buscaven pisos de lloguer

L'acusat, un jove de 24 anys acusat de múltiples delictes com un furt en un restaurant d'Escaldes, va ser detingut després d'agredir, dilluns, una dona enmig del carrer

-
-
La policia ha detingut un noi de 24 anys per haver agredit, amenaçat i insultat una dona a la via pública. Segons informa el cos de policia en un comunicat, el motiu seria, presumptament, econòmic. Un cop desenvolupada la investigació, s'ha determinat que tenia altres diligències obertes, especialment relacionades amb l'estafa de persones amb pocs recursos que buscaven pisos de lloguer a la desesperada. Per tot plegat ha ingressat a la presó. 

Entre el catàleg de delictes protagonitzats per l'ara empresonatn'hi hauria contra el patrimoni. Per exemple, seria el presumpte autor d'un furt amb força de diners a l'interior d'un restaurant de la parròquia d'Escaldes-Engordany. La policia, també el vincula a una estafa denunciada l'11 de novembre, en què es feia passar per propietari d'una pensió per cobrar 320 euros a una parella per una habitació que mai varen gaudir, i va deixar a les víctimes, en aquest cas amb pocs recursos econòmics, sense diners, ni l’allotjament. Durant el 2018, el detingut va ser denunciat tres cops més per estafes similars. 

El seu 'modus operandi' era el d’oferir a través de les xarxes socials pisos, sobre els quals no tenia cap relació personal, ni laboral, es quedava els diners del lloguer i/o la fiança, i deixava a les seves víctimes sense pis, ni diners. El jove, que ja havia estat detingut en alguna ocasió segons diverses fonts, va passar dimecres a disposició judicial i segons els consultats va acabar ingressant a la Comella.

Comentaris (1)

Trending