Desperta Laurèdia reclama informació sobre la tirolina de Naturlandia

Desconfia de la data escollida per a la reunió de poble

-
-
Desperta Laurèdia reclama tota la informació "sobre el projecte de construcció d’una tirolina de 5,5 milions d’euros a la Rabassa, finançada un 60% pel comú lauredià, abans de la propera reunió de poble anunciada per al dia 17 de juliol". La plataforma creu que la data no ha estat triada a l'atzar ja que molta gent marxa de vacances i pensa que al comú li interessa un acte amb poca participació.

La plataforma ciutadana Desperta Laurèdia va agafant protagonisme a mida que s'acosten les eleccions comunals del proper mes de desembre. Un dels seus cavalls de batalla és la Rabassa i el projecte d'una tirolina.En un comunicat afirma que l'equip comunal no ha donat resposta a la sol·licitud d'informació presentada en el 29 de maig, quan a finals de mes es complirà el termini de dos mesos des de la presentació d'aquesta.

El proper 17 de juliol s'ha convocat una reunió de poble per parlar del tema però Desperta Laurèdia recela de la data, perquè "no ha estat triada a l'atzar, sinó que respon a la voluntat del comú que l'afluència de gent sigui baixa". La plataforma posa en dubta la viabilitat de la tirolina "donada l'experiència de projectes com el ràfting, el tobogan del parc del Camp Gran i el Tobotronc nocturn".

El col·lectiu mostra la seva preocupació per les finances comunals després de l'informe del Tribunal de Comptes."en l'informe de fiscalització del 2016, que indiquen que al tancament d'aquell any, el comú va sobrepassar el límit d'endeutament i de càrrega financera permès per la Llei de finances comunals, al mateix temps que Camprabassa SA hauria entrat en causa de dissolució".

Desperta Laurèdia manifesta, finalment, el seu compromís amb els principis del bon govern, la transparència i l'accessibilitat a la informació per part dels ciutadans. "Principis ètics irrenunciables que malauradament ja fa molts anys que no es respecten per part dels darrers equips comunals a Sant Julià de Lòria".

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending