Desperta Laurèdia presenta una candidatura centrada en la qualitat de vida de Sant Julià

Afirmen que representen la voluntat de canvi que la parròquia necessita

Comentaris

La candidatura de Desperta Laurèdia a les darreres eleccions comunals.
La candidatura de Desperta Laurèdia a les darreres eleccions comunals. ARXIU
Desperta Laurèdia ha presentat la seva candidatura a les eleccions comunals del 15 de desembre que està centrada en la qualitat de vida a Sant Julià de Lòria i amb diversos eixos com la innovació, la gestió del territori o les infraestructures.  El seu cap de llista, Cerni Cairat afirma que treballaran per aatothom.

Cairat ha explicat que el moviment sorgeix després de copsar el desànim entre la població laurediana i que la parròquia anava sense un rumb clar. Ara que el moviment social s'ha transformat en formació política diu que estaran compromesos amb els ciutadans i que representen la voluntat de canvi que Sant Julià de Lòria necessita.

Dos dels candidats, Sofia Cortesao i Rossend Areny han coincidit en assenyalar que tenen fills petits i que la parròquia no els oferia el que necessitaven. Cortesao creu que ara "podem pal·liar les mancances que tenim al poble".

L'exministre Gilbert Saboya, suplent a la llista, ha explicat que "Cairat té la capacitat de lideratge i que és un projecte treballat en conjunt". La presència de Saboya és una mostra del suport d'una part de Demòcrates a la candidatura. Aquest dimarts, el cap de Govern Xavier Espot va participat en una reunió amb presència de militants demòcrates i de Desperta Laurèdia. Cairat ha volgut trencar una llança a favor de Demòcrates i no descarta guanyar les eleccions tot i que la presència de tres llistes fa favorita a Unió Laurediana.

Un altre membre de la llista, Albert Gomà, però, se sent guanyador "per l'aventura que estem fent" i ha afirmat que presenten "un programa realista" mentre que Richard Escabias ha assegurat que volen satisfer les necessitats reals dels lauredians. La candidata a cònsol menor, Maria Àngels Aché Feliu ha opinat que "la voluntat és que les nostres idees arribin de manera directa a la societat".

Comentaris (16)

Trending