Desperta Laurèdia es compromet a reobrir el Punt Jove i recuperar els passis de cinema

La candidatura liderada per Cerni Cairat es mostra també oberta a escoltar els funcionaris comunals i facilitar-los un local on es puguin reunir

-
-
Desperta Laurèdia està disposada a crear un punt jove, és a dir, reobrir l’espai que anys enrere ja va tenir Sant Julià, per tal de donar un espai de trobada i convivència als adolescents de la parròquia. La formació vol evitar que els joves lauredians hagin de marxar de la parròquia i buscar llocs d’esbarjo sobre a la zona central del país per manca d’oferta a Laurèdia.

Per a la formació liderada per Cerni Cairat, el punt jove ha de ser el punt de referència on l’educador de carrer hauria de tenir una importància rellevant “per atendre les necessitats i donar informació als joves que no necessitin”. Desperta Laurèdia remarca “l’edicte de la cobertura de la plaça de l’educador de carrer ha sortit fa pocs dies” i assegura que “aquesta figura serà imprescindible per coordinar i organitzar amb els joves activitats de lleure, activitats esportives, cultural i intergeneracionals”.

Dues de les voluntats més expressades en les darreres compareixences pels membres de Desperta Laurèdia en relació amb les polítiques que voldrien implementar en matèria de joventut són fer “interactuar la gent gran amb el jovent per fomentar la cohesió social” i recuperar “activitats de cinema de manera periòdica per als infants”.

La formació que té el suport parcial de Demòcrates per Andorra també ha mantingut els darrers dies trobades amb el personal del comú, tot confirmant el clima de desgast que es viu en alguns departaments a causa de “quatre anys convulsos”. Desperta Laurèdia va exposar a aquelles persones amb les quals es va trobar “un model d'administració basat en la integritat institucional, obert a escoltar les necessitats dels empleats comunals, atorga'ls-hi més participació i garantir el seu dret de reunió”.

Comentaris (1)

Trending