Denuncien un ‘estrany’ furt amb força en un xalet en construcció a Anyós

Els fets haurien succeït aquesta passada matinada i, d’entrada, els propietaris de l’immoble a mig fer no haurien trobat a faltar-hi res

-
-
Els propietaris d’un xalet en construcció a Anyós, a la Massana, han posat en coneixement aquest matí a la policia el que seria un suposat furt amb força. Com a mínim, una temptativa. Els fets haurien passat de matinada i una vegada alertada la patrulla corresponent s’hauria pogut constatar com la porta principal de l’immoble, encara inacabat, hauria estat forçada. 

En principi, sí que s’hauria accedit a l’interior de l’habitatge però, com a mínim inicialment, no s’hi hauria trobat a faltar res en una primera anàlisi del domicili no exhaustiu. Segons fonts coneixedores de la situació, la propietat hauria advertit que sí en una revisió més aprofundida del xalet troben a faltar alguna cosa ja ho posarien pertinentment en coneixement de la policia. 

El fet, ara per ara, sembla força estrany. Una primera hipòtesi seria que algú hagués accedit a l’immoble a passar-hi la nit i, per tant, no es tractés de cap furt ni intent del mateix. Però aquesta circumstància ara per ara no s’ha pogut ni molt menys acreditar. La situació d’excepcionalitat actual tampoc no facilita l’aclariment de res concret. De moment no hi hauria cap pista sobre el succés.

A banda d’això, és clar que l’activitat delictiva ha caigut en picat. La policia centra els seus esforços en fer complir les recomanacions de confinament i, en gran mesura, atén trucades i quan cal acudeix a intentar resoldre, especialment, disputes veïnals i algunes desavinences conjugals.

 

Comentaris

Trending