Demanen infants i joves que enviïn cartes als avis

La campanya, impulsada des de la Creu Roja i l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp, i està dirigida als padrins de les residències del país

Els nens poden enviar cartes o dibuixos.
Els nens poden enviar cartes o dibuixos.

La crisi del coronavirus i la necessitat de protegir els padrins com a un dels col·lectius de risc ha obligat a separar-los de la gent jove i els infants. Fa molts dies que molts avis no poden abraçar els seus néts, amb els quals, tot just, poden parlar per telèfon o per videotrucada. Per fer més suportable aquesta separació, i també pensant en la solitud de molta gent gran, la Creu Roja i l’escola andorrana d’Encamp van posar en marxa ara fa uns dies una iniciativa per fer arribar cartes i dibuixos fets pels menors als padrins del país, especial a aquells que es troben a les residències.

Els impulsors de la campanya recorden que “l’epidèmia del coronavirus ha provocat l’aïllament de la població”, una situació que “ha afectat en gran mesura els avis de les residències” que “també estan confinats, sense poder rebre l’escalf dels seus familiars”. Es vol que “rebin el nostre suport i passin millor aquests dies tan difícils”.

Per això, s’ha demanat als que hi vulguin participar que escriguin una carta de suport o facin un dibuix que serveixi per explicar l’experiència durant el confinament. També val fer poemes o contes. Sempre de forma anònima. Tot just amb el nom de pila, l’edat i una presentació personal.

Els missatges s’han d’enviar al correu cartesalsavisand@gmail.com. Després, els impulsors els faran arribar al personal de les residències. “De ben segur que aquesta iniciativa ajudarà molts als nostres avis, però també a tots vosaltres a passar una bona estona participant en una bona causa”, apunten.

Comentaris

Trending