Debut amb derrota de l'FC Andorra a la Segona B

Els tricolors perden al camp de l'Espanyol B per 2 a 0

Martí Riverola fa una passada entre dos rivals al partit d'aquest diumenge contra l'Espanyol B
El debut de l'FC Andorra a la Segona B després de 21 anys d'absència ha acabat amb derrota per 2-0 al camp de l'Espanyol B, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els gols han arribat a la segona part. L'equip local és dels més potents de la categoria i la temporada passada va estar a punt de disputar la promoció d'ascens a Segona A.

L'FC Andorra ha debutat al grup tercer de la Segona Divisió B amb una derrota tot i haver fer un partit seriós. Els homes que entrena Gabri García han sortit amb empenta amb les internades de Keita i Moussa Sibidé però, poc a poc, han anat perdent pistonada. L'Espanyol B s'ha fet amb el control del partit i ha donat un primer avís al minut 20 amb una rematada al travesser de Soria. Set minuts després l'àrbitre ha anul·lat un gol als locals per fora de joc de Nacho.

La segona part ha estat dels blanc-i-blaus. Els gols han estat marcats per Max Marcet al minut 55, aprofitant una errada defensiva, Moha, de penal, al minut 64. Els tricolors han tingut la millor ocasió en un xut de Tacón després d'una gran jugada de Martí Riverola (m. 70). El remat ha estat aturat pel porter local Adri López.

En els darrers minuts, l'Andorra ha buscat retallar diferències però li ha faltat profunditat contra un equip amb més experiència i més adaptat a la categoria. El proper partit de l'FC Andorra serà el cap de setmana vinent a Prada de Moles contra el Badalona, un altre dels clàssics de la categoria.