DA furga en els sous dels càrrecs especials de Gili

Els consellers de la minoria ‘taronja’ demanen que la cònsol faci públics els salaris que percebran les quatre persones contractades

Barquín i Aleix.
Barquín i Aleix.

Els consellers de la minoria de Demòcrates per Andorra al comú d’Escaldes-Engordany volen que la cònsol major, Rosa Gili, expliqui quin és el cost dels nous càrrecs de confiança i de relació especial. Per això, han tramitat una pregunta que la mandatària haurà de respondre en la sessió del ple de la corporació prevista per al divendres.

Miquel Aleix, Núria Barquín i Jordi Vilanova han tramitat la qüestió amb la voluntat que sigui inclosa en l’ordre del dia de divendres. Volen més informació sobre la remuneració que rebran el personal contractat. En concret, demanen quin és el salari bru anual que rebrà el nou assessor d’estratègia, comunicació i protocol, Ferran Rabanaque; l’assessora de programes estratègics, Montserrat Martell; l’assessora de Finances, Beatriz Pintos; i la d’administració i gestió, Pilar Zúñiga.

Des de Demòcrates s’ha posat en relleu que “el comú en cap moment ha fet públic ni ha informat als consellers de la minoria de les remuneracions convingudes” i justifiquen la pregunta per “disposar d’una corporació transparent, eficient i propera al ciutadà”.

Comentaris (7)

Trending