La Xarranca dona el tret de sortida al projecte Circul'art

La iniciativa pretén apropar l'art i els artistes a la població amb una quota de 150 euros l'any

Exposició de les obres del Circul'art a la Llacuna.
Exposició de les obres del Circul'art a la Llacuna. LA XARRANCA

El grup de creació La Xarranca ha organitzat aquest dissabte una jornada per a presentar el projecte Circul'art que té l’objectiu de promocionar l’art al país i també els artistes del Principat. Consisteix en un abonament de 150 euros a l’any que permet rebre a casa quatre obres d’art. L’abonat en podrà gaudir durant un trimestre i al trimestre següent rebrà una obra diferent, de manera que la que tenia passarà a una altra casa. Es tracta en tot cas d’obres de mides reduïdes.

 

 

 


 

Aquest primer any, l'organització només repartirà vuit abonaments en dos circuits independents, a l'espera de veure la rebuda que tindrà per part de la població. Si el resultat d'aquesta primera edició és positiu, de cara a l'any vinent augmentarà el nombre d'obres. Enguany, els abonaments s’adjudicaran  per ordre estricte d’inscripció. Els abonats podran triar el circuit que més els agradi, subjecte a la disponibilitat. Abans d’iniciar la ruta, els dos circuits seran exposats al vestíbul del Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella del 17 al 31 d’octubre i a l’espai la Peixera del 2 al 14 de novembre. 

Durant la jornada, els artistes han mostrat al públic assistent la seva obra i han explicat aspectes relacionats amb el seu fet creatiu: com s’inspiren, què els inspira, quina és la seva filosofia artística i el seu espai mental i emocional de treball. Tot i que amb aquest projecte, La Xarranca vol afavorir la creació d’una complicitat entre l’obra i l’espectador en la intimitat de la llar, consideren que és molt important fer el pas previ de publicitar l’artista del país per permetre, així, que el seu treball vagi més enllà del circuit tancat de caràcter íntim que porta l’obra d’una casa a l’altra. 

 

 

Les obres s’enviaran a les cases durant la primera setmana de cada trimestre. Prèviament s’acordaran amb els abonats les franges horàries d’entrega. L’obra ve amb el seu passaport, un document  on hi ha els detalls de l’obra i de l’artista. També arriba protegida amb un embalatge sòlid de fusta que cal guardar per poder-hi encabir l’obra en el moment del seu retorn a fi de trimestre.

Etiquetes

Comentaris

Trending