Viana do Castelo mostra l’exposició fotogràfica del Grup de Folklore Casa de Portugal

El Museu do Traje acollirà des d’aquest dimarts i fins al 30 de setembre les divuit fotografies en blanc i negre que configuren ‘Retrats d’ara i d’abans’

Una imatge de l'interior del Museo do Trajo.
Una imatge de l'interior del Museo do Trajo. museo do trajo

La ciutat de Viana do Castelo acollirà el proper dimarts l’exposició ‘Retrats d’ara i d’abans’ del Grup de Folklore Casa de Portugal. La Camara Municipal de Viana do Castelo inaugura a les 6 de la tarda al Museu do Traje de la ciutat el treball fotogràfic que el grup va realitzar al museu Casa d’Areny-Plandolit, museu Casa Rull i museu Etnogràfic Casa Cristo.

Les 18 fotografies, en gran format a blanc i negre, van ser fetes per la fotògrafa Mireia Medeiros sota la coordinació de Cami Gonçalves, totes dues són membres del grup de folklore, que van recrear les vivències de les gents del nord de Portugal integrades en els conjunts museològics d’Ordino, la Massana i Encamp. L’obra fotogràfica que els membres del grup van realitzar estarà exposada fins el proper 30 de setembre a l’espai museològic de la capital de l’Alto Minho, un espai icònic i inspirador pels amants del folklore portuguès.

El president de la Câmara Municipal de Viana do Castelo, Jose María Costa, que recentment va visitar el Principat d’Andorra per participar a la festa major d’Andorra la Vella, es va comprometre també a publicar un llibre sobre l’exposició que serà editat el mateix dia de la inauguració. El Grup de Folklore Casa de Portugal celebra enguany les noces d’argent amb un conjunt d’iniciatives culturals com ara  publicacions a les xarxes socials, una plantada d’arbre, la publicació d’un llibre i diferents exposicions, entre d’altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending