Viana do Castelo inaugura l’exposició d’arrels luso-andorranes

El Museu do Traje acull fins al 30 de setembre la mostra ‘Retrats d’ara i d’abans’, realitzada en diferents museus del Principat

Un moment de la inauguració de la mostra.
Un moment de la inauguració de la mostra. GRUP DE FOLKLORE CASA DE PORTUGAL

La ciutat portuguesa de Viana do Castelo ha inaugurat l’exposició fotogràfica ‘Retrats d’ara i d’abans’ realitzada pels membres del Grup de Folklore Casa de Portugal als museus andorrans: museu Casa d’Areny-Plandolit, museu Casa Rull i museu Etnogràfic Casa Cristo. El Museu do Traje acull fins el 30 de setembre la mostra formada per divuit fotografies que els membres del grup van realitzar als espais museogràfics del Principat de forma a recrear les vivències dels avantpassats a inicis del segle XX.

La mostra ha estat inaugurada aquest dimarts i va ser inaugurada pel president de la Câmara Municipal de Viana do Castelo, José Maria Costa, en presencia de la consellera (vereadora) Carlota Borges, i d’una representació del Grup de Folklore Casa de Portugal encapçalada pel president de l’associació, Tomás Pires. Costa va donar la benvinguda a tots els assistents, va felicitar el grup pel treball cultural que duu a terme al Principat i va presentar el catàleg de l’exposició afirmant que “és un registre en llibre perquè perduri en el temps el vostre treball fotogràfic ara inaugurat a la ciutat de Viana”.

A continuació, Jose Luis Carvalho, director del grup, va explicar els detalls del treball fotogràfic realitzat als museus del Principat i va agrair en nom de l’entitat cultural a Andorra l’oportunitat d’exposar al Museu do Traje, “un espai i una ciutat que ens inspira tant”, va concloure. En acabar la mostra, el president de la Câmara va convidar tots els assistents a un refrigeri on van poder també deixar un missatge al llibre d’honor de l’exposició.

Comentaris

Trending