Torna el club de lectura musical impulsat pel Govern i Andorra la Vella

Després d’una aturada per la Covid-19, les xerrades d’una hora i mitja de durada, retornaran a la capital

Cartell del club de lectura musical
Cartell del club de lectura musical

El club de lectura musical torna després de la supressió arran la situació sanitària provocada per la Covid-19. La iniciativa, que es posarà en marxa el 19 d’octubre, està impulsada conjuntament entre la Biblioteca Pública del Govern i l’Institut de Música del comú d’Andorra la Vella. Les xerrades, d’una hora i mitja de durada, es faran a les instal·lacions i seran conduïdes pel cap de servei, David Sanz.

La proposta s’adreça a persones amb ganes de llegir, fer amics i xerrar amb l’excusa d’una lectura relacionada amb un aspecte musical. La primera sessió comentarà ‘La petita crònica d’Anna Magdalena Bach’ d’Esther Meynell. La primera edició d’aquest llibre va aparèixer a Alemanya en format anònim, tot i que s’atribueix a l’escriptora anglesa. És un autobiografia fictícia de la segona esposa del músic alemany, però que permet acostar-se a la figura del gran compositor i a les seves obres cabdals.

Els cinc títols següents que es tractaran fins el mes de juny del 2022 s’anunciaran durant la sessió. Les places són limitades, i per a més informació i inscripcions s’ha d’adreçar a la Biblioteca Pública del Govern, al telèfon 828 750, o a la Secretaria del Centre Cultural La Llacuna, al telèfon 730 037.

club lectura octubre 2021 page 0001
club lectura octubre 2021 page 0001

 

Comentaris

Trending