Teatre, conferència i cinema en el segon trimestre de la Saison Culturelle

La primera activitat es durà terme el pròxim dia 28 al Teatre Comunal d'Andorra la Vella i girarà al voltant del cervell

Yvain Juillard durant una conferència de 'Cerebrum'.
Yvain Juillard durant una conferència de 'Cerebrum'. Altaveu

El segon trimestre de la Saison Culturelle de la temporada 2020-21 que organitza l'ambaixada francesa estarà formada per tres activitats. L'ambaixador Jean-Claude Tribolet ha dit que la la pandèmia ha obligat a una programació trimestral però que es manté la qualitat.

El pròxim dia 28 de gener el Teatre Comunal d'Andorra la Vella acollirà 'Cerebrum', una conferència-espectacle sobre el cervell, escrita i dirigida per Yvain Juillard que comptarà amb la participació de la doctora andorrana en neurociència Gina Devau Lenzi-Casal.. La setmana de Carnestoltes, del 16 al 20 de febrer serà el torn del cinema d'animació amb els programes 'Best of Annecy 2020' i 'Best of Annecy Kids 2020'.

La programació es tancarà el 13 de març amb la representació de l'obra 'Les singes aussi s'ennuient le dimanche' a la sala del Complex d'Encamp. La peça gira al voltant de la relació entre els éssers humans i els primats, sense deixar de banda les reflexions científiques.

Etiquetes

Comentaris

Trending