El taller infantil ‘Com ser un bon mag’ exhaureix les places

L’activitat s’emmarca en l’exposició ‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’ que es pot veure a Ordino

Toni el mag durant una actuació.
Toni el mag durant una actuació.

En el marc de l’exposició ‘Abracadabra: il·lusionisme i màgia a cal Plandolit’, que es pot veure a Ordino, Toni el mag, juntament amb l’Àrea de Museus, ha preparat el taller de màgia infantil ‘Com ser un bon mag’ per a nens i nenes. La proposta té una durada aproximada d’una hora, i ha exhaurit totes les places.

Durant la sessió, els assistents aprendran tot el que cal saber per ser un bon mag, i també a fer trucs amb objectes quotidians. Es duran a terme dos passis d’aquest taller, un el cinc de novembre a les 17 h, i un altre el sis a les 11 h, ambdós a l’Era del Raser d’Ordino.

Toni Zamora, conegut artísticament com a Toni el mag, és un jove andorrà de dinou anys que des de ben petit va sentir fascinació pel món de l’il·lusionisme i això el va portar a endinsar-se de ple en aquest art. Així va aprendre a fer cada vegada més trucs i a fer-los cada vegada més bé, fins al punt de fer el salt professionalment al món de la màgia, actualment segueix en formació, ja que està estudiant interpretació.

Etiquetes

Comentaris

Trending