Los Secretos acaben amb les entrades a Ordino

En queden molt poques a la venda per al concert del pròxim dia 28 a l'Auditori Nacional d'Andorra

Comentaris

Los Secretos.
Los Secretos. ORDINO CLÀSSIC

Les entrades per al concert del grup espanyol Los Secretos en el marc del Festival Ordino Clàssic, estan a punt d'exhaurir-se. El recital es farà el pròxim dia 28, a l'Auditori Nacional d'Andorra a Ordino.

Los Secretos són un grup ben curiós. Pot semblar estrany, però mai han estat un conjunt d'èxit si miren les xifres de vendes dels seus treballs. Tot i això és molt díficil trobar algú a Espanya que no conegui alguna de les seves cançons. Ha estat una formació que ha pogut superar les moltes desgràcies que han marcat la seva carrera, des de la mort de Canito, una matinada de Cap d'Any, a la del seu líder, el carismàtic Enrique Urquijo. 

El cadàver del compositor que va firmar cançons com ‘Déjame’, va aparèixer abandonat l'any 1999 en un portal del barri de Malasaña (Madrid). Va ser una víctima més entre aquella generació perduda dels 80 amb una barreja de medicaments i droga.

Recordat com un dels músics més destacats de la ‘movida’ madrilenya, també tenia un altre grup en paral·lel, Los Problemas, en què artísticament va anar molt més enllà. Amb aquesta banda Enrique donava curs a tota la seva sensibilitat, componia temes més íntims i tocaven en locals menys freqüentats.  Los Secretos, ja sense Enrique, van publicar l'any 2000, 'A tu lado', un disc homenatge, que va comptar amb nombroses col·laboracions d'artistes pròxims al grup.

Van tornar el 2002 amb un nou àlbum d'estudi sota el lideratge d'Álvaro Urquijo -germà d'Enrique- i des de llavors romanen en actiu, havent publicat un altre disc d'estudi ('Una y mil veces'), un recopilatori en celebració dels 30 anys del grup, dos enregistraments en viu o una petita joia com ‘Mi paraíso’. 

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending