El Sax Fest, primer esdeveniment musical en viu postpandèmia

Andorra la Vella acollirà 150 participants de més de 15 països, entre els quals es troben alguns dels saxofonistes més prestigiosos del món

Presentació del Sax Fest
Presentació del Sax Fest Pilar Candel

El Centre de Congressos d’Andorra la Vella acollirà la pròxima edició del Sax Fest. Es tracta del primer esdeveniment musical que se celebra completament en viu després de l’inici de la pandèmia. Entre els aproximadament 150 participants es troben alguns dels saxofonistes més prestigiosos, arribats de tot arreu del món. Del 27 de març al 3 d’abril tindrà lloc el concurs internacional, 5 concerts gratuïts i, per concloure l’edició, una passejada musical.

Professionals saxofonistes de tot arreu arribaran a Andorra per a celebrar el Sax Fest. És el primer esdeveniment musical d’aquestes característiques que se celebrarà en viu al país, tot i que el concurs estarà reservat únicament per als participants. El públic sí que podrà gaudir dels cinc concerts que tindran lloc entre el 27 de març i el 3 d’abril que, a més, seran gratuïts.

Efrem Roca, director general de l’Andorra Sax Fest ha posat especial èmfasi en la gran quantitat de músics de prestigi que acudiran a l’esdeveniment. A més, entre els premis i com a novetat al món del saxo, la reconeguda casa d’instruments Selmer ha oferit com a premi l’últim model que ha tret al mercat. Aquest festival portarà al país no sols als participants, sinó també a les seves families. “És un reforçament del turisme cultural de qualitat”, ha indicat Roca.

Tant la cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, com la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva, han volgut transmetre el seu suport al festival.  “Som conscients de que es tracta d’un festival únic al món, i hem aconseguit que sigui de referència mundial. Estem molt contents i orgullosos d’acollir l’esdeveniment a la capital”, ha indicat la cònsol. Ambdues entitats hi participen en el finançament del Sax Fest, concretament, per a l’edició de 2021, el comú hi ha aportat 30.000€.

Etiquetes

Comentaris

Trending