Les sales de consulta i lectura de les biblioteques es tornen a activar

A la Massana des d’aquest dilluns i a la resta de centres a partir de dijous, es podran fer préstecs i devolucions sense cita prèvia i es torna a activar el servei interbibliotecari

Llibres en préstec en una biblioteca.
Llibres en préstec en una biblioteca. ARXIU

La normalitat també arriba a la biblioteca. Des d’aquest dilluns a la biblioteca comunal de la Massana i a partir de dijous a la resta de centres de la Xarxa de Biblioteques d’Andorra i la Biblioteca Pública del Govern es reactiven els serveis pràcticament en la seva normalitat. Això sí, amb mesures i precaucions.

En aquesta nova fase d’obertura ja es podrà accedir a les sales de consulta i de lectura de premsa. Així mateix, es podran fer préstecs i devolucions sense cita prèvia -un pas que era obligatori fins ara- i es torna a activar el servei interbibliotecari. Per complir les normes de seguretat vigents, serà obligatori l’ús de mascaretes, tant per accedir a la biblioteca com per desplaçar-se dins el recinte, així com mantenir la distància de seguretat i respectar el límit de l’aforament. Per conèixer l’horari d’obertura de cada centre, consulteu a la web de les biblioteques.

Etiquetes

Comentaris

Trending