La Saison Culturelle tornarà a portar una obra del premiat director Alexis Michalik

La temporada, organitzada per l'ambaixada francesa, inclou dues activitats més a l'espera de l'evolució de la pandèmia

El director teatre Alexis Michalik
El director teatre Alexis Michalik Arxiu

La pel·lícula sobre l'exposició de Leonardo da Vinci al Louvre obrirà una Saison Culturelle 2020-21 de l'ambaixada de França marcada per la Covid-19. La segona proposta és l'obra de teatre 'Intra Muros'd'Alexis Michalik, la tercera que es representa a Andorra. El primer trimestre, el tancarà un 'mapping' que es podrà veure del 7 al 13 de desembre.

Michalik és el nom de moda del teatre francès per dos motius. El primer perquè té cinc obres en cartell de manera simultània a París. El segon perquè ha guanyat el prestigiós premi Molière al millor director per 'Une histoire d'amour'. Ha treballat a la televisió i al cinema.

L'acció d''Intra Muros' es desenvolupa en una presó quan un director teatral, acompanyat per una treballadora social, vol promoure un taller de teatre. El problema és que només dos dels reclusos s'hi apunten: Kevin i Ange.

La temporada ha estat presentada aquest dimarts per l'ambaixador de França Jean-Claude Tribolet. S'ha programat només el primer trimestre a l'espera de l'evolució de la pandèmia. 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending