Cultura aposta pel talent nacional a la temporada 2021 de l’Auditori

Cinc de les vuit actuacions planificades hi arribaran de la mà d’artistes andorrans, subratllant així el gran ventall de possibilitats musicals que ofereix el país

La Temporada 2021 de l'Auditori Nacional aposta pel talent andorrà.
La Temporada 2021 de l'Auditori Nacional aposta pel talent andorrà.

L’Auditori Nacional aposta, en la seva temporada 2021, per propostes nacionals, amb un gran ventall d’estils musicals i  propostes per donar resposta a tots els gustos del públic. Concretament, cinc de les vuit actuacions planificades tindran nom d’artistes andorrans, amb Guillem Tudó, Sara Núñez o el grup The Scarlett Brotherhood, entre altres.

La música andorrana omplirà el cicle d’actuacions de l’Auditori al llarg d’aquest 2021. “La voluntat és poder acompanyar la producció de casa sobretot actualment i després d’un últim any marcat per la Covid-19” ha explicat la ministra de Cultura i Esports, Sílvia Riva. Aquesta serà l’oportunitat perfecta per recuperar concerts ajornats, com el de Guillem Tudó, o de conèixer nous treballs desenvolupats durant la pandèmia, com el nou disc de Sara Núñez. “Serem una gran família exposant la cultura del país”, ha remarcat el pianista Jordi Barceló.

Miki Núñez, durant un concert.

Relacionat

Miki Núñez i els francesos Trois Cafés Gourmands, concerts destacats del 2021 a l’Auditori Nacional

A més, la proposta musical vindrà lligada a una oferta gastronòmica a Ordino. La cònsol menor de la parròquia, Eva Choy, ha explicat que aquesta novetat arriba per complementar aquests concerts i que pràcticament la totalitat de la restauració de la parròquia s’ha sumat a la proposta. L’oferta es basarà en un servei de plats ràpids i variats amb beguda per dinamitzar el sector.

Riva ha explicat també que, als primers dos concerts, es mantindran les mesures de seguretat sanitàries vigents. Tot i això, s’aniran adaptant amb l’evolució de la pandèmia. L’actuació de Guillem Tudó es limitarà a un 40% del seu aforament, la resta es valorarà quan s'aproximin les dates. Respecte a la venda d’entrades, estaran disponibles únicament per internet i un temps prudencial abans de cada concert, per poder ajustar-se a la situació de la pandèmia.

Etiquetes

Comentaris

Trending