Miki Núñez i els francesos Trois Cafés Gourmands, concerts destacats del 2021 a l’Auditori Nacional

El cicle d’actuacions s’encetarà el 19 de març amb Guillem Tudó i també comptarà amb artistes com El Pot Petit, Sara Núñez o Guillem Barceló, entre altres

Miki Núñez, durant un concert.
Miki Núñez, durant un concert.

Miki Núñez, representant espanyol al Festival d’Eurovisió al 2019, oferirà un concert l’1 d’abril a l’Auditori Nacional d’Ordino. El cantant català realitzarà el segon espectacle de la temporada, després que el crooner andorrà, Guillem Tudó, l’inauguri el 19 de març. El grup francès, Trois Cafés Gourmands, és un altre dels noms destacats dins de l’agenda dactuacions d’aquest 2021.

La temporada de concerts a l’Auditori Nacional començarà el 19 de març amb Guillem Tudó i finalitzarà el 28 d’octubre, amb la formació andorrana Hysteriofunk. Per a aquests concerts el ministeri de Cultura i Esports hi destina una partida de 66.000 euros. També es podran escoltar al recinte ordinenc al grup infantil Pot Petit, Sara Núñez o Jordi Barceló, entre altres noms.

No és la primera vegada que Miki Núñez visita Andorra. Ja hi va estar al Canòlich Music 2019, de la mà de Cesc Sansalvadó. En aquest cicle de concerts se’l podrà escoltar l’1 d’abril. El cantant català és conegut per haver representat Espanya al festival d’Eurovisió el 2019 i pel seu pas per ‘Operación Triunfo’.

Una altra de les grans cites al recinte ordinenc és la del grup francès Trois Cafés Gourmands. Per a veure’ls en concerts s’haurà d’esperar fins al 16 d’octubre, quasi en finalitzar la temporada. El grup va ser número 1 en vendes al país veí amb el seu disc del 2018, ‘Un aire de rien.

Etiquetes

Comentaris

Trending