Els ‘reviscolats’ Gossos seran els caps de cartell de l’edició del Jambo Street el proper juny

El grup de Manresa farà deu únics concerts durant el 2024 per celebrar els 30è aniversari de la seva formació i actuaran a Andorra el 15 de juny a les 9 de la nit

Gossos en la seva actuació per sorpresa aquest dijous a Vic.
Gossos en la seva actuació per sorpresa aquest dijous a Vic.

El grup de pop-rock català Gossos seran els caps de cartell de la propera edició del Jambo Street Music. Si la formació manresana va anunciar aquest dijous a Vic que tornen als escenaris per fer deu únics concerts durant el 2024 per celebrar els trenta anys de la seva formació, els organitzadors del festival musical andorrà han confirmat aquest divendres que Gossos actuaran a l’escenari principal del Jambo el 15 de juny a les 9 de la nit.

Natxo Tarrés, els germans Oriol i Roger Farré, Juanjo Muñoz i Santi Serratosa van aparèixer aquest dijous a la plaça Canonge Colell de Vic, en el marc del Mercat de Música Viva de Vic, per oferir quatre o cinc de les seves cançons més populars i incondicionals. Va ser fa trenta anys que de forma espontània, els quatre música que a l’inici configuraven Gossos -Serratosa, el bateria, vindria més tard- van posar-se a tocar a l’esmentada raconada vigatana. No estaven pas convidats al festival musical de la capital osonenca, però van enganxar una bona colla d’assistents. A partir de llavors van iniciar una carrera que va finalitzar fa cinc anys. Llavors, el grup va anunciar una parada ‘sine die’ amb una mena d’eslògan: ‘A reveure’.

La darrera setmana, en les xarxes socials del grup i de cadascun dels seus components, es van tornar a oferir missatges sospitosos. Es parlava d’un ‘A reviure’. Es pensava en la possibilitat d’una reaparició. I així serà, però limitada en el temps. Ho van explicar Oriol Farré i Natxo Tarrés aquest dijous a Vic després de la seva actuació. Celebraran trenta anys amb un repàs de les cançons més conegudes de la seva trajectòria. Faran només deu concerts. Vuit en territori català (dos dels quals a Manresa) i un a Mallorca (Sa Pobla) i un altre a Andorra.

Els programadors del Jambo Street Music han confirmat aquest divendres que l’actuació ‘andorrana’ de Gossos serà en el marc del seu festival. El 15 de juny a les 9 de la nit a l’escenari principal, que sol ser al tomb de Casa de la Vall. Hi faran un repàs a la seva carrera deu anys després, expliquen des del Jambo, “de la seva recordada actuació” en el festival. Natxo, Oriol, Roger, Juanjo i Santi tornaran a Andorra, ara que cadascú fa la seva vida i la represa musical no anirà més enllà de deu concerts.

Etiquetes

Comentaris

Trending