El Quartet Madriu s'estrena en el segon concert del Cicle Cambra Romànica

Han presentat una proposta amb música de Haydn i Arriaga en una actuació a Canillo amb totes les entrades esgotades

Arajol, Porter, Planella i Bartumeu, el Quartet Madriu, durant el concert d'aquest dissabte.
Arajol, Porter, Planella i Bartumeu, el Quartet Madriu, durant el concert d'aquest dissabte. Fundació ONCA

El V Cicle Cambra Romànica ha acollit aquest dissabte el segon dels concerts previstos, amb la presentació del Quartet Madriu, una formacio de corda de nova creació amb la idea d’establir-se com a forma estable, un dels requisits de la música de cambra per assolir l’excel·lència. En aquest concert, els violinistes Àlex Arajol i Francesc Planella, el viola Elias Porter i la violoncel·lista Carolina Bartumeu, han presentat una proposta amb música de Haydn i Arriaga, dos grans compositors pel que fa al quartet de corda.

Entre les dues obres, un moviment del quartet de Txaikovski núm. 1 amb una melodia encisadora reforçada per una atmosfera única que han donat vida i una entitat pròpia a aquest moviment que duu el nom d’'Andante Cantabile'. Aquests quatre músics del país, estretament vinculats a la cultura musical del Principat i que han compartit escenari en format orquestral a l’ONCA, han posat en marxa amb il·lusió renovada un projecte de música de cambra.

El concert s'ha fet amb totes les entrades esgotades i amb les mesures de distanciament i higièniques decretades pel Govern. El cicle està organitzat pels Amics del Cambra Romànica, juntament amb el comú de Canillo.

Etiquetes

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.