El Quartet Madriu s'estrena en el segon concert del Cicle Cambra Romànica

Han presentat una proposta amb música de Haydn i Arriaga en una actuació a Canillo amb totes les entrades esgotades

Arajol, Porter, Planella i Bartumeu, el Quartet Madriu, durant el concert d'aquest dissabte.
Arajol, Porter, Planella i Bartumeu, el Quartet Madriu, durant el concert d'aquest dissabte. Fundació ONCA

El V Cicle Cambra Romànica ha acollit aquest dissabte el segon dels concerts previstos, amb la presentació del Quartet Madriu, una formacio de corda de nova creació amb la idea d’establir-se com a forma estable, un dels requisits de la música de cambra per assolir l’excel·lència. En aquest concert, els violinistes Àlex Arajol i Francesc Planella, el viola Elias Porter i la violoncel·lista Carolina Bartumeu, han presentat una proposta amb música de Haydn i Arriaga, dos grans compositors pel que fa al quartet de corda.

Entre les dues obres, un moviment del quartet de Txaikovski núm. 1 amb una melodia encisadora reforçada per una atmosfera única que han donat vida i una entitat pròpia a aquest moviment que duu el nom d’'Andante Cantabile'. Aquests quatre músics del país, estretament vinculats a la cultura musical del Principat i que han compartit escenari en format orquestral a l’ONCA, han posat en marxa amb il·lusió renovada un projecte de música de cambra.

El concert s'ha fet amb totes les entrades esgotades i amb les mesures de distanciament i higièniques decretades pel Govern. El cicle està organitzat pels Amics del Cambra Romànica, juntament amb el comú de Canillo.

Etiquetes

Comentaris

Trending