La Primavera dels Poetes organitza dos concerts a Andorra la Vella i Foix per Sant Jordi

Lluís Cartes actuarà el dissabte dia 23 al Centre Cultural la Llacuna i Jur ho farà al castell de la població de l'Arieja

Lluís Cartes en una actuació a Escaldes-Engordany.
Lluís Cartes en una actuació a Escaldes-Engordany. ARXIU

L'Estive proposa en la Primavera dels Poetes un doble concert per celebrar la festa de Sant Jordi. El dia 22 Jur actuarà al castell de Foix i el 23 Lluís Cartes ho farà al Centre Cultural la Llacuna d'Andorra la Vella. L'entrada és de franc.  L'activitat està organitzada en col·laboració amb l'ambaixada de França, el ministeri de Cultura i Esports i el departament de l'Arieja.

 

Lluís Cartes va engegar la seva carrera el 2005 quan va guanyar el concurs Sona 9 en la categoria de cançó d’autor i el Premi Carles Sabater. Un any després va debutar amb el seu primer àlbum, 'Camina descalç' (Picap, 2006), i més endavant va publicar 'Permís de fuga' (Picap, 2010), 'Carenant l’absurd' (Gat Records, 2012), 'El país dels nans cabuts' (Right Here Right Now, 2017). El 2021, Lluís Cartes s’embranca en un nou projecte: POETES.

És un recull en un CD de 10 poemes de poetes dels Països Catalans i d’arreu que han tocat la sensibilitat de Lluís Cartes per musicar-los i acabar convertint-los en cançons. Els poemes triats són de distintes èpoques i tots segueixen tenint una vigència en l’actualitat per la seva temàtica universal. Poemes que parlen sobre l’amor, l’odi, l’existencialisme, les pors dels mateixos poetes amb pàtines de passatges costumistes o la crítica a l’excés de poder que té el diner. Cartes estarà acompanyat per Albert Freixas.

El dia abans actuarà a Foix, Jur Domingo que estarà acompanyada per Julien Vittecoq i Mathias Imbert.

 

Comentaris

Trending