Un premi i tres nominacions més per a ‘Dones d’aigua’

Ha obtingut el guardó a la millor cançó fantàstica al Mumbai Entertainment International Film Festival a l'Índia

Imatge del videoideoclip 'Dones d'aigua'.
Imatge del videoideoclip 'Dones d'aigua'.

El vídeoclip de la cançó 'Dones d'aigua' continua amb la seva trajectòria de reconeixements. Ara són tres nominacions a Tolosa, Rubí i Lisboa i un premi a l'Índia. Narra  la submersió d'una dona cap a la bruixeria i la natura, connecta el món mundà i el món transcendent amb una bicicleta, com a homenatge a la mare de l'artista. La cançó és de Juli Barrero i la direcció d'Hèctor Romance.

El treball ha estat nominat al festival Lisboa Indie Film Festival (Lisbiff) i al festival Brèves d’Images, al costat de Tolosa.  L’altre nominació ha estat al Fora de Plà/InFest, que és el Festival Internacional de curtmetratges de gènere fantàstic, terror i freak de Rubí (Barcelona). Ha obtingut el premi de millor cançó fantàstica al Mumbai Entertainment International Film Festival.de l'Índia.

L'audiovisual, dirigit per Hector Romance, és fruit d'una relació professional que ve de lluny. El 2017, Romance va rodar 'Impacto', un curt que va encantar al cantant, segons ell mateix relata. Anys més tard, ambdós van coincidir al film 'El fred que crema' del director Santi Trullenque (l’adaptació de l’obra 'Fred' de l’Agustí Franch), El videoclip va ser guardonat el mes passat  al festival Fescilmar, de Veneçuela, i al Dada Saheb Phalke Film Festival a l'Índia.

Etiquetes

Comentaris

Trending