La plaça Rocacorba s’incorpora als escenaris de ‘A ritme d’estiu’

Les activitats s'iniciaran el proper dilluns 3 de juliol amb una oferta molt variada adreçada a tots els públics

Laura Rogé i Mireia Codina durant la roda de premsa de presentació.
Laura Rogé i Mireia Codina durant la roda de premsa de presentació. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cicle d’activitats 'A Ritme d’Estiu', hereu dels antics 'Vespres d’Estiu' tornen a partir del proper dilluns 3 de juliol. En una roda de premsa celebrada al Jardí de l’Antiga Fàbrica Reig, la cònsol menor, Mireia Codina ha recordat que “és una oferta molt variada amb activitats de tota mena” que es podran gaudir a diferents indrets de la parròquia. 

D’aquesta manera, l'acabada d'inaugurar plaça Rocacorba se suma enguany als diferents escenaris on tindran lloc les activitats del cicle. Així ho ha recordat, la cap del servei de Promoció Cultural de la parròquia, Laura Rogé, que ha assenyalat que un dels objectius d'aquesta iniciativa és diversificar les propostes entre totes les zones de Sant Julià de Lòria. "Penso que és un espai molt acollidor on l'activitat calarà molt bé entre el públic. Esperem que hi hagi quòrum", ha comentat Rogé.

El caire de les activitats és cultural, esportiu, lúdic, familiar, d’esbarjo, esportiu... i a banda de la nova plaça s’ubicaran als escenaris tradicionals com la plaça de la Germandat i l’espai Laurèdia Jove entre d’altres. 

Comentaris (1)

Trending