L’ON-CARRER arriba a Ordino

La parròquia acollirà un únic dia d’actuacions a càrrec de Martha Roquett, Julia Amor i Guillem Tudó aquest dimecres, 21 de juliol

L'artista que actuarà a Ordino, Julia Amor
L'artista que actuarà a Ordino, Julia Amor

El cicle ON-CARRER continua el seu recorregut per totes les parròquies del país. Aquesta setmana farà la seva parada a Ordino, que acollirà un únic dia d’actuacions, el pròxim dimecres 21 de juliol. Els concerts aniran de la mà de Martha Roquett, Julia Amor i Guillem Tudó.

El primer grup en actuar a la parròquia ordinenca serà Martha Roquett, que acompanyada d’un guitarrista oferirà cançons pròpies que parlen d’amor, desamor, il·lusions i somnis. La seva música podria classificar-se com pop, però es permet barrejar-lo amb R&B, techno, dance i fins i tot en algun tema jungle i rock. El seu concert es durà a terme a les 19 h a la Plaça Major.

La següent formació en actuar serà Julia Amor, format per l’andorrana Júlia Coll, que també interpretarà música pròpia, influenciada per artistes com Alice Phoebe, Cabiria o ABBA. A través de sintetitzadors i caixes de ritmes, es pot classificar entre el synth i el dream pop. Amb aquest projecte, vol reivindicar el dret de les dones que pateixen o han patit qualsevol tipus de violència masclista, a trobar espais segurs on poder expressar-se lliurement i a despendre’s de les experiències traumàtiques que viuen diàriament. El concert serà a les 19:45 h als Jardins de Casa d’Areny-Plandolit.

La darrera actuació a Ordino anirà a càrrec de Guillem Tudó – la chanson française. L’artista proposa una selecció musical dels millors clàssics de la “chanson française” i de les seves millors veus com Edith Piaf o Gilbert Bécaud. Peces animades, romàntiques i melancòliques per fer reviure l’essència francesa. Tudó hi serà al Prat de Call a les 20:30 h.

Comentaris

Trending