Les novetats literàries d’Andorra entren a escena a La Setmana del Llibre en Català

Autors i editors del Principat han presentat al Moll de la Fusta de Barcelona els darrers llibres que han publicat

Un moment del 'Matí d'Andorra' a la Setmana del Llibre en Català.
Un moment del 'Matí d'Andorra' a la Setmana del Llibre en Català. Noemí Rodríguez

El Moll de la Fusta de Barcelona ha viscut aquest dissabte el ‘Matí d’Andorra’ en el marc de la Setmana del Llibre en Català. Finz a onze obres literàries s’han presentat al públic assistent amb la presència dels autors i de la ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell.

Muntanyes de lletres d’Andorra i del Pirineu han inundat aquest dissabte la capital catalana amb la presentació d’onze llibres que han sortit a la llum en aquest darrer any. Els mateixos autors i editors han estat presents al ‘Matí d’Andorra’ que ha servit per donar a conèixer les darreres obres al públic que s’ha acostat a un lloc emblemàtic com és el Moll de la Fusta.

La ministra de Cultura i Esports, Mònica Bonell, ha expressat que “estem contents amb la col·laboració que fem amb els editors andorrans perquè crec que és la base perquè tots els projectes literaris funcionin”. Precisament és el segon any que es du a terme aquesta iniciativa i l’editor Oliver Vergés ha manifestat que “estem contents per presentar totes les novetats que s’han fet el país els darrers 365 dies i moltes vegades costa que el llibre andorrà surti de les seves fronteres”.

Entre els volums que s’han presentat hi havia ‘Shanghai Andorra’ de Txema Díaz-Torrent i Joan Peruga, ‘El que mai et vaig dir’ de Noemí Rodríguez,  ‘La vall dels andosins’ d’Alan Ward o ‘Andorra i la Guerra Civil’  de Pau Chica, entre altres.

Etiquetes

Comentaris

Trending