Els museus oferiran més d’una cinquantena d’activitats durant les nits d’estiu

Enguany, hi ha activitats per a totes les edats, repartides entre juliol i agost, amb un gran protagonisme de la música i els seus diferents estils.

Façana del Museu Casa Rull de Sispony.
Façana del Museu Casa Rull de Sispony. Altaveu

Aquest 2022,  les Nits d’estiu als museus comptarà amb la participació de tots els del país que oferiran, entre juliol i agost, més d'una cinquantena d'activitats per a totes les edats. La música tindrà un pes específic i es podrà escoltar diferents estils, des de peces més clàssiques a heavy. Unes propostes inclusives, accessibles i gratuïtes.

La programació de les Nits d’estiu als museus 2022 inclou més d’una cinquantena d’activitats que, com ha especificat la cap d’àrea de Museus, Rut Casabella, “estan dissenyades per a tota mena de públic, inclusives per la temàtica i accessibles”, ja que totes les activitats són gratuïtes.

Enguany, la música té un pes important, des de les notes clàssiques dels compositors més coneguts de la història de la música al so més estrident del heavy andorrà. A més, també es podrà comptar amb l’actuació de Tarta Relena al Santuari de Meritxell, un grup que ha participat en festivals de música internacionals com el Sónar.  A més, també ofereix contingut històric, amb passejades al capvespre per pobles que han conservat testimonis que parlen de la història del país, com Pal i Sispony, o màgia i contes tradicionals pels més petits.

La iniciativa es va engegar fa més de vint anys i, any rere any, ha anat creixent en nombre activitats com en organitzadors. La proposta d’enguany abasta els mesos de juliol i agost i torna a incloure tots els museus del país.

Documents

Etiquetes

Comentaris

Trending