El Mountain Music reprograma tres concerts al juny del 2021

Confirmades les dates de les actuacions de Mònica Naranjo, Don Diablo i Texas mentre queda pendent la del DJ Bob Sinclair

Comentaris

Vista general del lloc on es farà el festival.
Vista general del lloc on es farà el festival. Altaveu

Els concerts que s’inclouen dins de l’Andorra Mountain Music, posposat a causa de la pandèmia de la Covid-19, ja tenen nova planificació. El festival tindrà lloc, com ja es va anunciar, durant el mes de juny de l ́any que ve. De moment, les actuacions dels artistes que s’han reprogramat són les de Don Diablo que serà el dia 12 juny; Texas, el 19 de juny; Mònica Naranjo el 26 de juny. Queda encara per confirmar la data concreta del DJ Bob Sinclar.

 

Per motius de calendari qui no podrà actuar l’any vinent és Beret i en aquest sentit, s ́estan cercant altres propostes musicals de renom internacional per acabar de completar el cartell.

D’altra banda, les persones que hagin adquirit entrades per l’Andorra Mountain Music rebran un comunicat per part de Ticketmaster, l ́empresa encarregada de gestionar la venda de les entrades, on s ́hi inclourà tota la informació detallada per tramitar el canvi o reemborsament de l’import. A més, l’Oficina de Turisme d'Andorra la Vella també disposarà d’entrades a la venda.

L’Andorra Mountain Music 2021 es celebrarà a la plataforma de Soldeu situada a 1.800 metres d’alçada. El recinte, d’aproximadament 10.000 m2, comptarà amb un escenari cobert, un ampli espai a l’aire lliure on gaudir dempeus dels concerts i també, una zona de restauració. La combinació de música pop i electrònica en plena natura és un dels trets diferenciadors d'aquest cicle de concerts.

Etiquetes

Comentaris

Trending