La millora de la situació sanitària permet acabar la temporada a l’Auditori amb més públic

Cultura posarà noves entrades a la venda pels concerts del grup francès Trois Café Gourmands, que les havia exhaurit, i dels andorrans Hysteriofunk

Comentaris

Trois cafés gourmands actuaran el mes vinent a l'Auditori.
Trois cafés gourmands actuaran el mes vinent a l'Auditori. ARXIU

La millora de la situació sanitària ha permès que els darrers concerts de la Temporada 2021 a l’Auditori Nacional puguin ser presenciats per un nombre superior d’espectadors al que estava inicialment previst. L’aforament puja al 70% pels concents de Trois Café Gourmands i d’Hysteriofunk. En tots dos casos, s’han posat a la venda més entrades.

En aquest sentit, el ministeri de Cultura apunta que seguint les noves mesures sanitàries per a activitats del sector, s’ha procedit a l’ampliació del nombre d’espectadors que poden tenir totes dues actuacions. La primera, la del grup francès, prevista pel 16 d’octubre; la segona, la dels andorrans, pel dia 28.

De fet, en el cas de Trois Café Gourdmands, això suposa que es pot retirar el cartell que indicava que s’havien exhaurit les localitats a la venda. A partir d’aquest dijous, les noves entrades estaran a la venda al portal del ministeri així com al centre comercial Illa Carlemany. S’avisa que el dia del concert, no hi haurà opció de comprar-ne a les taquilles. El cost oscil·la entre els 10 i el 15 euros.

Trois cafés gourmands actuaran el mes vinent a l'Auditori.

Relacionat

Cultura posa a la venda les entrades per als propers concerts de l’Auditori

Comentaris

Trending