Cultura posa a la venda les entrades per als propers concerts de l’Auditori

Es podran adquirir des d'aquest divendres per als recitals de Jordi Barceló, Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk

Trois cafés gourmands actuaran el mes vinent a l'Auditori.
Trois cafés gourmands actuaran el mes vinent a l'Auditori. ARXIU

El Ministeri de Cultura i Esports informa que les entrades per als concerts de Jordi Barceló, Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk, programats dins de la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra, es posaran a la venda aquest proper divendres 3 de setembre a les 9 del matí.

El concert de Jordi Barceló tindrà lloc el divendres 24 de setembre, i els de Trois Cafés Gourmands i Hysteriofunk el dissabte 16 i el dijous 28 d’octubre respectivament, i tots tres començaran a les 21.30 hores.

Les entrades es podran adquirir en línia fins a l’hora d’inici dels concerts, o fins a esgotar entrades, a través del portal de venda del ministeri, i també al punt d’informació del centre comercial Illa Carlemany. El dia del concert, no hi haurà venda de localitats a taquilla.

El preu de les entrades per als concerts de les bandes nacionals oscil·la entre els 10 euros, entrada plena, i els 5 euros, seients de visió reduïda. I per al grup francès, entre els 15 euros, entrada plena, i els 10 euros, seients de visió reduïda. Els posseïdors del carnet jove gaudiran d’un 15% de descompte. Per a més informació sobre la Temporada 2021 de l’Auditori Nacional d’Andorra es pot consultar el web del Ministeri, i per a qualsevol aclariment o complement d’informació respecte a la venda de les entrades, es pot contactar amb el Ministeri de Cultura i Esports a través de l’adreça  cultura@govern.ad.

Etiquetes

Comentaris

Trending