Miki Núñez lidera un Canòlich Music que obre els actes dels 800 anys de la trobada de la Mare de Déu

L'esdeveniment compleix el desè aniversari entrant novament a les aules, amb una aposta pels artistes andorrans i, per primer cop, amb una imatge religiosa al cartell

Comentaris

Mireia Codina i mossèn Pepe Chisvert a la roda de premsa de presentació del Canòlich Music.
Mireia Codina i mossèn Pepe Chisvert a la roda de premsa de presentació del Canòlich Music. BRU NOYA

El Canòlich Music Festival arriba al seu desè aniversari amb Miki Núñez de cap de cartell i amb l'obertura dels actes dels 800 aniversari de la trobada de la Mare de Déu de Canòlich. L'esdeveniment entra novament a les aules i aposta pels artistes d'Andorra. Es farà del 16 al 19 d'aquest mes de novembre, i dissabte, després de la missa, hi haurà un sopar amb els DJ andorrans Manel (Garden) i Àlex.

El festival s'ha presentat aquest dilluns i la cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Mireia Codina l'ha definit con una activitat que "vincula cultura, religió i educació. Les escoles són una prioritat per nosaltres". Mossèn Pepe Chisvert, l'impulsor del Canòlich Music, ha subratllat el fet d'arribar als deu anys, "perquè és molt fàcil posar en marxa una activitat cultural però l'important és mantenir-la".

Chisvert ha demanat la implicació als mitjans de comunicació per tal de promoure al màxim el festival. “Us necessitem, ha dit el mossèn, que ha destacat tot l’equip humà que hi ha al darrere per fer possible que una iniciativa ja pugui haver arribat a la desena d’anys celebrant-se de forma ininterrompuda.

Totes les activitats seran gratuïtes i els concerts de l'eurovisiu Miki Núñez, Grilex, Meraki i Cesc Sansalvadó tindran lloc al Centre Cultural i de Congressos Lauredià. El lema de l'edició d'enguany és '10 anys fent camí junts".

Per altra banda, mossèn Pepe també ha volgut introduir en la presentació un altre esdeveniment que ja compleix 10 anys com és la Setmana de Cinema Espiritual -Cinema amb Valors-  durant el qual es projectaran entre aquest quatre pel·lícules de diversa temàtica als cinemes Illa Carlemany d'Escaldes-Engordany. Els films van adreçats sobretot a alumnes dels centres educatius del país que assistiran 3.062 escolar.

 

Comentaris (1)

Trending