Mercè Ciaurriz exposa els seus pecats al centre d’art d’Escaldes

A través de la pintura, l’artista reflexiona al CAEE sobre la vigència actual dels ‘Pecats Capitals’

Mercè Ciaurriz repassant alguns dels quadres.
Mercè Ciaurriz repassant alguns dels quadres. COMÚ D'ESCALDES

Una mostra dedicada als set pecats capitals. Mercè Ciaurriz estrena exposició al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany. Una reflexió entorn de la vigència actual d'aquest codi religiós, el pecat, a través de la pintura. ‘Pecats Capitals’ es pot veure des d’aquest dijous i fins al 22 de novembre. Aquest dijous han donat el tret de sortida oficial la pròpia artista al costat del conseller de Vida Cultural del comú escaldenc, Valentí Closa.

Ciarruz reflecteix una realitat marcada per interessos, ansietats i frustracions individuals. Una visió fruit de les consideracions personals de l'artista sobre els mals que afecten el nostre món. La mostra recull 22 quadres que materialitzen el consum excessiu, la sobreexplotació dels recursos naturals, la violència de gènere o la corrupció, entre altres, portant l'espectador a una experiència impactant i alhora reflexiva.

En el marc de la mostra 'Pecats Capitals’ s'han organitzat, com és habitual en les activitats que promou i gestiona el CAEE, activitats entorn de l'exposició per a escolars, particulars i grups; un taller de tinta xinesa a càrrec de l'artista Mercè Ciaurriz, activitat que té un preu de 5 euros i es desenvoluparà dissabte 20 de novembre, a les 5 de la tarda al Centre d’Art d’Escaldes-Engordany.

Dilluns 22 de novembre a les 8 de la tarda tindrà lloc l'activitat ‘Lletres CAPITALS’ a càrrec d'escriptors i escriptores del país que presentaran les peces literàries sobre els set pecats capitals: Dúnia Ambatlle, Eva Arasa, Txema Díaz-Torrent, David Gálvez, Manel Gibert, Alexandra Grebennikova i Ludmilla Lacueva seran els conductors d'aquesta activitat. A més es podran fer les visites nocturnes, dimarts 9 de novembre a 2/4 de 8 de la tarda i a les 9 de la nit. Les reserves es poden fer al telèfon 802 255 o bé enviar un correu a centreart@e-e.ad.

Comentaris

Trending