Les melodies de Broadway seran el fil conductor d’‘Els Pastorets’

Per segon any consecutiu opten pel format musical, barrejant modernitat, tradició i l'esperit de renovació que els caracteritza, aquest cop a la sala del Prat del Roure d'Escaldes-Engordany

Comentaris

Cristina Pericas, Mireia Codina i Núria Montes durant la presentació del muntatge.
Cristina Pericas, Mireia Codina i Núria Montes durant la presentació del muntatge. COmÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Malgrat l'incendi que es va produir al Centre Cultural de Sant Julià, el passat mes de novembre, la celebració d'Els Pastorets es manté dempeus. Enguany, l'esdeveniment arriba amb novetats: se celebrarà a la sala Prat del Roure d'Escaldes-Engordany i, per segon any consecutiu, ho farà amb format musical on, barrejant modernitat, tradició i l'esperit de renovació que els caracteritza, tindrà com a fil conductor diverses cançons de Broadway.

Així ho ha explicat aquest l'actriu Cristina Pericas que, juntament amb Núria Montes, repeteix direcció artística del projecte. "Hem agafat diferents bases de musicals com La La Land i Chicago i hem modificat la lletra" afirmava, Pericas mentre assegurava que tots els actors s'han adaptat molt bé al nou teatre. "Han fet un sobreesforç que es veurà reflectit a la feina" ha afegit la directora.

La cònsol menor, Mireia Codina ha afirmat que s’ha fet un esforç molt gran per continuar representant la peça de Folch i Torres igual que “es fa en una família quan les coses venen maldades i s’ha de tirar endavant”. Enguany, l'aixecament de restriccions ha provocat un augment de participació pel que fa al nombre d'actors. Un fet que ha derivat amb què s'hagi decidit doblar les representacions. Així, un grup d'actors protagonitzarà les sessions de Nadal, previstes pel dilluns 26 de desembre (a les 20 hores) i dijous 29 de desembre ( a les 21 hores) i un segon grup actuarà per Reis el 6 de gener i el 7 de gener a les 18 hores.
 

Comentaris (1)

Trending