La Massana recupera el Saló del Còmic amb una edició extraordinària

La corporació massanenca dota l'esdeveniment que celebrarà el seu 25è aniversari amb 69.000 euros en el pressupost per a l'exercici vinent

Comentaris

Una edició anterior de la Massana Còmic.
Una edició anterior de la Massana Còmic. ARXIU

La parròquia de la Massana recuperarà el 2023 el Saló del Còmic (La Massana Còmic) després de tres anys sense celebrar-se. La cita serà a la tardor i el comú subvenciona amb 69 mil euros l'Associació Andorra del Còmic, la Il·lustració i l’Animació (ARCA). El saló arribarà a la seva 25ena edició i com ha dit el conseller de Finances del comú massanenc, Jordi Areny serà un "esdeveniment especial".

La primera edició que es va suspendre va ser la del 2020 quan l’organització a tenia el programa tancat i treballava "intensament" en la logística de les invitacions dels autors i del muntatge de les exposicions corresponents, però la situació sanitària va obligat a paralitzar totes les tasques.

L'organització va decidir que celebrar La Massana Còmic sense els autors no tenia sentit. El saló s'ha consolidat com el punt de trobada al Pirineu dels amants del còmic i la il·lustració. A la darrera edició, la del 2019, hi van participar dibuixants de primera fila com Carlos Puerta, Sanoe, Edmon, Leopoldo Sánchez, Homs, Jandro González i el guionista Miguel Ángel Parra.

El comú de la Massana també ha decidit potenciar amb 100 mill euros diversos mercats com la Serenalla, Andoflora i el de Nadal "que volem siguin referents a la Massana" en paraules de Jordi Areny. La Serenalla té lloc el mes de juliol i Andoflora es fa el mes de maig.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending